Selecteer een pagina

Goede vrijdag, dag van de wederopstanding is tevens de geboorte dag van Raadsvuur.

Vandaar dat we dit elk jaar vieren, zo ook dit jaar. Niet als ceremonie of vergadering, maar als samenkomen in liefde.
Deze dag staat ook elk jaar open voor betrokkenen en partners, zodat onze omgeving een kijkje in de keuken kan nemen.

Raadsvuur is onderhand al behoorlijk gegroeid, niet zozeer in mensen en fysieke raden, meer in velden en vormen.Wat steeds duidelijker wordt waar raadsvuur zich in onderscheid, is de heldere ordening.Omdat in de velden van de oorspronkelijke raden nog veel pijn zit, groeien we langzaam. Elke keer als in er een kleur bij komt, worden ook nieuwe dynamieken zicht- en voelbaar. En moeten alle andere posities en kleuren daar aan wennen, er komen verborgen patronen aan het licht.

Raadsvuur is in een opstelling, ceremonie, vergadering en werkgroep tegelijk. Gelukkig was deze dag gewoon even om te zijn, maar er werd al opgemerkt door een van de partners, dat het meer was dan alleen een praatje. Het samenkomen brengt een hoop in beweging, vooral in de velden van de Oerstammen van Nederland

Daarom wil ik alle betrokkenen diep bedanken voor deze mooie dag, en het heerlijke eten!

In zachte kracht,
Aeréon

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!