Selecteer een pagina

Ceremonie Nederland

Wij zijn inheems – ceremonie voor het verbinden met de grond

Wij Nederlanders zijn een prachtig volk, nuchter, spiritueel geordend en een tikkeltje rebels. We maken contact met hoge vormen van spiritualiteit, en worden bezocht door vele spirituele leiders wereldwijd. We zoeken wijsheid van over de hele wereld om te herinneren wie wij zijn. Wat onze plek is in het geheel, zodat wij onze inheemse plek kunnen innemen.

De wortels van dit land worden onder andere bewaakt door de friezen. Dit oervolk is bijna alles ontnomen, hun kennis, liederen, rituelen. Maar het belangrijkste in met liefde bewaakt, hun taal. Deze taal ligt aan de basis van het huidige Engels, en door deze taal te spreken kunnen we contact maken met voorouders vanuit een tijd, ver voorbij onze geschreven geschiedenis. Willen we de grond opeisen begint dat met het eren van de friezen hun plek.

Deze dag is in het leven geroepen vanuit een diepe wens van onze voorouders, en mede mogelijk gemaakt met hulp van onze inheemse broeders en zusters, die met man en macht hun plek, hun verbinding met de aarde en de grond hebben bewaakt. Zij kunnen ons helpen met deze stap, zodat wij vanuit onze westerse bewustzijn hun de hand kunnen toereiken.

Wees welkom op deze Nederlandse inheemse ceremonie waarin wij als volk onze inheemse wortels weer trachten te herinneren, en onze grond in liefde en zachtheid weer opeisen.

september 13 @ 13:00
13:00 — 14:00 (1h)